ZooParc Overloon

Koop vandaag kaartjes met korting:

Zodiac Zoos is de eigenaar van dit natuurlijk en educatief park. Zoo parc Overloon zoals de naam het al zegt, ligt in het Brabantse dorp Overloon en is een modern ingericht park. Omdat het nog relatief nieuw is, is er veel rekening gehouden met de ruimte voor de dieren en dit geeft het resultaat dat de hokken geen hokken zijn, maar echte verblijven waar de dieren veel ruimte hebben om zich te bewegen. We raden een dagje Zoo parc Overloon echt aan, helemaal door de leuke kortingen die altijd beschikbaar zijn. Het is een goede bestemming om een gezellig dagje met de hele familie door te brengen. Een echte aanrader dus.

Geschiedenis

Zoo parc Overloon is deel van Zodiac Zoos. Dit bedrijf heeft nog twee andere dierentuinen in Nederland, Aquazoo Friesland en Dierenpark Wissel. Zodiac Zoos heeft het voorelkaar gekregen om de drie dierentuinen winstgevend te maken en tegelijkertijd de kwaliteit van de parken te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in wat we vandaag als het Zoo parc Oveloon kennen.

De dierentuin is ingericht voor gehandicapten en heeft alle voorzieningen die u nodig mocht hebben. Er zijn invalide toiletten en het park is goed begaanbaar met een rolstoel. Je kan een rolstoel lenen als je deze van te voren reserveert. Het park heeft zijn eigen parkeer terrein. En er is natuurlijk een grote speeltuin aanwezig waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren.

Diersoorten in Zoo parc Overloon

Dit dierenpark is ruim van opzet en er zijn heel wat exotische dieren om te bekijken zoals, beermarters, dwergnijlpaarden, pinché-aapjes, Vietnamese sikaherten, kroeskoppelikanen, zwarte ooievaars, ringstaartmaki's, baardapen en gibbons. Het park is zo natuurlijk mogelijk ingericht wat altijd het doel is van de eigenaar van Zodiac Zoos. Zoo parcoverloon verschilt van het dierenpark Wissel in Epe, doordat het ingericht is met verschillende thema's. Zo kan je er door een Aziatische vallei, door de Rododendron vallei, door de Vlindervallei en door het Kids Kingdom lopen. Zoo parc Overloon kunt u dan ook gerust met de hele familie bezoeken, er zijn verschillende kortingen op de entreeprijs, dus voor het geld hoef je het niet te laten. Ik wens u veel plezier bij uw bezoek aan dit eigentijdse dierenpark.

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • Ga mee op expeditie in ZooParc Overloon! Kinderen voeren opdrachten uit in het park en leren spelenderwijs meer over de dieren die hier leven.
  • Ieder jaar worden er in ZooParc Overloon weer nieuwe dieren geboren.
  • Er is een grote speeltuin in het park waarin kinderen zich kunnen uitleven.

Het weer bij ZooParc Overloon

Bekijk het weerbericht voor de dag van jouw bezoek aan ZooParc Overloon. Wordt het bewolkt en komt er een bui aan? Dan kun je de Headquarter opzoeken, een binnenspeeltuin voor kinderen, waarbij de ouders even heerlijk kunnen ontspannen. Ook buiten staat een grote airtrampoline en is er veel te beleven voor kinderen die even hun energie kwijt moeten. De dierenverblijven zijn zowel buiten- als binnen. Kortom, laat wat slechter weer je niet tegenhouden bij een bezoek aan ZooParc Overloon!

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews ZooParc Overloon

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Zo regel je alles voor je bezoek:

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017