SEA LIFE Scheveningen

Koop vandaag kaartjes met korting:

Sealife Scheveningen is een jeugd ervaring voor mij die ik nooit zal vergeten. Alle kinderen zijn dol op Sealife Scheveningen. Het is dan ook het perfecte uitje voor een kind. Een dagje strand gecombineerd met een dierentuin, hartstikke leuk toch. Wat Sealife zo speciaal maakt, is dat je lekker naar het strand gaat en in de zee zwemt om vervolgens in Sealife te ontdekken wat er eigenlijk in het water leeft. Dit is natuurlijk een groot avontuur.

Geschiedenis

Sealife Scheveningen bestaat sinds 1993 en is gevestigd in het gebouw waar voorheen het golfslagbad van Scheveningen was gevestigd. In Brittanie waren er al Sealife centers en die waren een groot succes, dus werd er besloten om er ook een in Scheveningen te openen. Na een grondige verbouwing werd het Sealife center geopend en was dus ook meteen een groot succes.  Door de jaren heen heeft het Sealife center zich steeds vernieuwd en is inmiddels van een aquarium tot een volledig dierenpark uitgegroeid.

Sealife is goed toegankelijk met een rolstoel en alle voorzieningen voor minder validen zijn aanwezig. Je mag je hond niet mee naar binnen nemen. Verder heeft Sealife alle moderne voorzieningen die u kunt verwachten van een dierenpark. Scheveningen heeft verschillende parkeergelegenheden waar u uw auto kwijt kan.

Dieren in Sealife Scheveningen

Scheveningen is gezellig en Sealife ook. Je kan bij Sealife alle verwachte vissen en zeedieren zien. Wat ik zelf het leukste vindt is de voel tank voor kinderen. Ze kunnen hier de hele dag door terecht, om een zeester of een krabbetje aan te raken. Het is natuurlijk iets heel anders iets altijd op een foto te zien, of door een ruit heen, dan het in het echt ook eens aan te kunnen raken. Je kan er verder otters, zeepaardjes, zeesterren, octopussen en zee roggen zien. Kortom alles wat er in de zee te vinden is.

Sealife is geen park om je hele dag door te brengen, maar dat is het concept ook niet. Het is het perfecte complement om een dagje strand mee af te sluiten. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want Sealife is goedkoper dan de meeste dierenparken en als je goed op internet kijkt, dan is daar altijd nog wel een extra korting bovenop te vinden. Dus ik zou zeggen, ga een dagje genieten in Scheveningen en bij Sealife.

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • Doe mee aan de Amazonetoer en leer alles over dit bijzondere gebied.
  • Bij de voelpoel mogen kinderen zelf waterdiertjes voorzichtig aanraken.
  • Iedere dag zijn er verschillende (voer)presentaties waarbij je aanwezig kunt zijn. Bij de entree ontvang je een programma.

Het weer bij Sealife Scheveningen

De vele aquaria van Sealife Scheveningen zijn binnen gevestigd en je kunt hier dus heerlijk warm en droog kijken naar de vele bijzondere dieren in dit park. Ook is er een eetcafe en een restaurant in het park, waar je even kunt uitrusten. Voor een bezoek aan Sealife Scheveningen is een dagje met wat slechter weer dus geen bezwaar! Natuurlijk is het wel leuk om na jouw bezoek een wandeling langs het strand te maken nadat je zoveel te weten bent gekomen over alle zeedieren in Sealife Scheveningen! De openingstijden van Sealife scheveningen kan je ook eenvoudig online vinden. 

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews SEA LIFE Scheveningen

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Zo regel je alles voor je bezoek:

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017