Dierentuinen Drenthe

Drenthe heeft veel te bieden aan zowel de vakantieganger, als voor degenen die in deze regio een leuke dagtrip willen maken. Zo kun je kiezen voor een bezoek aan een van de dierentuinen in Drenthe, maar ook voor het bezichtigen van bijvoorbeeld de indrukwekkende hunebedden, of het maken van mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving. Het bezoeken van een pretpark of een dierentuin met een heel gezin kan prijzig zijn. Maak gebruik van de mogelijkheid om via Dierentuinen.eu jouw toegangskaarten voor een van de dierentuinen in Drenthe aan te kopen met een leuke korting!

De Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Een van de leukste dierentuinen in Drenthe is de Wildlands Adventure Zoo (LINK) in Emmen. Hier kun je natuurlijk een veelvoud aan bijzondere dieren zien. Het leukste aan deze dierentuin is de verdeling van het gebied van het park in verschillende leefwerelden. Zo is er bijvoorbeeld de Jungola, een junglegebied, maar ook een gedeelte in de dierentuin dat Nortica heet. Er zijn animatieshows waar je met de kinderen van kunt genieten, waarbij op een speelse manier informatie wordt gegeven over de dieren. Ook tijdens een regenachtige dag kun je hier genieten! 

Bijzondere dierentuinen in Drenthe; Vogelpark Ruinen 

Het wat kleinere Vogelpark Ruinen (LINK) is een mooi aangelegd dierenpark dat vooral voor gezinnen met kinderen interessant is vanwege de speelweide. Natuurlijk kunnen de liefhebbers van verschillende soorten (exotische) vogels hier de mooiste dieren ontmoeten, maar er zijn ook zoogdieren te zien in dit park. Vooral voor gezinnen met kleinere kinderen is het Vogelpark Ruinen een van de leukste dierentuinen in Drenthe. Bekijk op Dierentuinen.eu de mogelijkheden om kaartjes voor jouw bezoek aan de dierentuinen in Drenthe met korting te kopen!

Vreemde dieren zien in Drenthe

De meest vreemde dieren in de dierentuinen van Drenthe kom je tegen in Zoo Bizar (LINK). Zoo Bizar is een wat kleinere dierentuin waarin je de meest vreemde dieren tegenkomt. Vooral voor families met kinderen is het leuk om dieren als het gordeldier, maar ook de vleerhondjes van dichtbij te kunnen bekijken. Er is veel informatie en het personeel licht de dieren graag toe. 

Koppel jouw bezoek aan een van de dierentuinen in Drenthe aan een heerlijk verblijf in een voordelig hotel. Op Dierentuinen.eu kun je, naast het kopen van toegangskaartjes met korting via deze site, tevens een nachtje weg boeken tegen de laagste prijs. 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017