Dierentuinen Gelderland

Gelderland is een verrassende provincie in Nederland, die een bezoek meer dan waard is. Zo kun je in Gelderland op de Veluwe heerlijk wandelen en fietsen, bieden steden zoals Apeldoorn leuke opties om te winkelen en is de natuur mooi en ongerept in Gelderland. Lijkt het je leuk om een bezoek te brengen aan een van de dierentuinen in Gelderland? Dan kun je via Dierentuinen.eu gebruik maken van de mogelijkheid om jouw toegangskaarten voor dierentuinen in Gelderland met korting te kopen. 

Na een dagje rondkijken in een dierentuin is het heerlijk om te ontspannen in een van de vele hotels in deze provincie. Dit doe je in een van de voordelige hotelkamers die je tevens op Dierentuinen.eu kunt zoeken en boeken.

De Apenheul, een van de leukste dierentuinen in Gelderland

Een bezoek aan de Apenheul is een must voor de liefhebbers van het zien van apen in een natuurlijke omgeving. Hier hebben de apen veel ruimte en lopen er zelfs op bepaalde gedeelten in het park aapjes los rond! Ook voor de kinderen is het maken van contact met een aapje een indrukwekkende ervaring. Bij de ingang van het park krijg je een speciale tas in bruikleen, waarin je jouw eten en andere spullen kunt bewaren.

Burgers Zoo

Burgers Zoo bij Arnhem is een van de leukste dierentuinen in Nederland. Deze uitgebreide dierentuin is bij uitstek geschikt voor een bezoek bij regenachtig weer. Er zijn indoor woestijnen en je kunt in het park de Bush bezoeken, waar dieren vrij rondlopen in een nagebootste jungle. Via Dierentuinen.eu kun je kaarten met korting kopen voor een goedkoop bezoek aan deze leuke dierentuin. 

Het dolfinarium Harderwijk

Wat betreft de dierentuinen in Gelderland neemt het Dolfinarium in Harderwijk een bijzondere plaats in. Dit is het grootste park voor zeezoogdieren in Europa. Het park besteedt veel aandacht aan de zorg voor de dieren. Dit zie je onder andere terug aan de grote ruimte die de dieren ook buiten tot hun beschikking hebben. In dit park worden incidenteel ook gewonde of geredde zeezoogdieren opgevangen en verzorgd. Tevens kun je hier natuurlijk zeehonden in actie zien!

Bezoek nu Dierentuinen.eu en regel jouw kaartjes voor deirentuinen in Gelderland (of in de rest van Nederland) met korting! 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017