AquaZoo Friesland

Koop vandaag kaartjes met korting:

Aqua Zoo Friesland is een dierentuin in het oosten van Leeuwarden, in het recreatie gebied de groene ster. Het is een leuke dierentuin, waar je door de goede ideeën van de eigenaar van Zodiac Zoo’s, de dieren in ruime verblijven of zelfs loslopend kan zien. Het is natuurlijk heel leuk voor de kinderen als je wallaby’s voor je voeten vrij rond kunt zien lopen en dit concept slaat bij kinderen natuurlijk enorm aan. Het dierenpark is voornamelijk ingesteld op waterdieren, maar je kunt er natuurlijk ook land dieren zien.

Geschiedenis

Aqua Zoo heette eerst Otterpark Aqualutra en toen Zodiac Zoo’s het waterdieren park kocht, hebben ze de naam naar Aqua Zoo veranderd. Het park werd in 2003 na een grote verbouwing opnieuw geopend en is sindsdien een groot succes. Wat het meest hierbij geholpen heeft, is het Zodiac Zoo concept, dat je de mens zo dicht mogelijk bij de dieren moet laten komen. Dit vindt natuurlijk iedereen leuk.

Aqua park heeft goede en moderne voorzieningen. Je kan gratis parkeren tegenover de ingang van Aqua Zoo. Het park is op invaliden ingericht en je kan van tevoren een rolstoel bij het park reserveren. Je kan je hond niet meenemen naar Aqua Zoo. Er zijn uitstekende voorzieningen voor het houden van vergaderingen zodat u werk met vermaak kan combineren.

Diersoorten Aqua Zoo

In aqua zoo is er van alles te zien. Er zijn meer dan honderd diersoorten te bezoeken, krokodillen, otters, wasberen, bevers, wallaby’s, emoes, ooievaars, kraanvogels, leguanen, etc. Ze hebben een speciale griezelgrot gemaakt, waar je lekker tussen de spinnen en ratten kan griezelen. Wat me een leuke optie lijkt, is het kunnen organiseren van een ontmoeting met een van je favoriete dieren, dit echter wel tegen een vergoeding. Er is natuurlijk ook een leuke speeltuin en verder organiseren ze vaak nog andere leuke activiteiten zoals, schminken en poppenkast. Je kan ook altijd even naar de kinderboerderij gaan, waar ze je natuurlijk de dieren laten aanraken. Er zijn verder ook roeiboten en waterfietsen, kort om je zult je in Aqua Zoo nooit vervelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een dagje Aqua Zoo, zoek dan eens naar een speciale korting. Die kunnen wel eens heel interessant zijn.

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • Ga tijdens jouw bezoek aan AquaZoo Friesland mee op een trekschuit en ontmoet de zeehonden!
  • Neus aan neus staan met de ijsberen? Het kan in AquaZoo Friesland.
  • Voor kinderen zijn er Avonturenroutes en speurtochten door het park.

Het weer bij AquaZoo Friesland

Bij een bezoek aan AquaZoo Friesland is het fijn als het in ieder geval droog blijft. Vooraan in het park is een grote speeltuin voor de kinderen en er zijn avonturenroutes door het park. Bij droog weer kun je (vooral met kinderen) dus optimaal profiteren van alle leuke dingen in dit bijzondere park. Valt er toch even een bui regen? Dan zijn er twee horecapunten waar je warm en droog kunt genieten van een hapje en een drankje. Neem je fototoestel mee bij jouw bezoek aan AquaZoo Friesland!

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews AquaZoo Friesland

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Zo regel je alles voor je bezoek:

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017