Dierentuinen binnenspeeltuin

Dierentuinen met binnenspeeltuin zijn een ideale dierentuin om te bezoeken wanneer je met kinderen een dagje uit gaat. Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven en genieten van de dieren, waarna ze lekker vrij kunnen spelen. De meeste dierentuinen met binnenspeeltuin hebben dan ook zitjes neergezet rond de speelplek. Zo kun je onder het genot van een kop koffie een oogje op de kinderen houden. Dat is nog eens ideaal!

Dierentuinen met binnenspeeltuin bezoeken

Een goed voorbeeld van een heerlijke dierentuin met een veelvoud aan bijzondere dieren is Diergaarde Blijdorp. Deze uitgebreide dierentuin maakt het mogelijk om een hele dag heerlijk rond te struinen om de dieren te ontmoeten. Is het slechter weer? Dan zijn er verschillende binnenverblijven waar je kunt schuilen en dieren kunt zien. Dit is een van de dierentuinen met binnenspeeltuin. In Biotopia kunnen de kinderen alle kanten op en hebben ze een groot en warm gebied binnen tot hun beschikking. Ook kun je binnen wat eten en drinken voor je weer op pad gaat. Soms worden er in het hoogseizoen zelfs activiteiten voor kinderen georganiseerd in de speelruimte. 

Burgers Zoo

Ook Burgers Zoo is een van de dierentuinen met binnenspeeltuin. Tevens kun je hier warm en overdekt terecht in de Bush en de Desert om dieren in hun natuurlijke omgeving te bekijken. Zo blijf je warm en heb je hier tevens de gelegenheid om bij een van de restaurants te gaan zitten. Zo worden er zelfs gerechten geserveerd die passen bij de omgeving! De binnenspeeltuin is overdekt, waardoor de kinderen lekker kunnen uitrazen terwijl jij even pauze neemt. 

Dierentuinen met binnenspeeltuin met korting bezoeken

Heb jij zin om een van de dierentuinen met binnenspeeltuin te bezoeken? Dan kun je via de handige website Dierentuinen.eu gebruik maken van de mogelijkheid om jouw toegangskaarten voor de dierentuin met een leuke korting te kopen. Wil je er een goedkoop weekendje weg van maken? Dan boek je op Dierentuinen.eu eenvoudig een voordelig hotel! Zo kun je uitkijken naar een bijzondere mini-vakantie. Bezoek een van de dierentuinen met binnenspeeltuin en de kids hebben gegarandeerd een fantastische dag.

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017