Dierentuinen Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft veel te bieden wanneer je zin hebt in een leuke dag uit met vrienden of met het hele gezin. Een van de leukste plaatsen in deze provincie is natuurlijk het mooie Scheveningen. Met de grote pier, de vele winkeltjes en de mogelijkheid om het casino te bezoeken leent Scheveningen zich perfect voor het plannen van een weekendje weg. Via Dierentuinen.eu kun je toegangskaarten voor een van de dierentuinen in Zuid-Holland aanschaffen. Ook boek je via Dierentuinen.eu direct een goedkoop hotel in deze provincie! We geven je graag wat voorbeelden van de leuke dierentuinen die je kunt bezoeken in Zuid-Holland.

Diergaarde Blijdorp

Dit is een van de meest bekende dierentuinen in Zuid-Holland. In deze ruime dierentuin hebben de dieren mooie grote verblijven. Ook is er een onderwaterkoepel, waarin je de zeedieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving kunt zien rondzwemmen. Naast het aquarium is hier zelfs een mooie vlindertuin. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is perfect voor een bezoek tijdens een weekendje weg, of voor het vieren van een verjaardag.

Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen neemt een bijzondere plek in tussen de dierentuinen in Zuid-Holland. Hier bezoek je een groot aquarium met maar liefst 4000 dieren die in het water leven. Er wordt veel aandacht besteed aan educatie op een speelse manier. Een bezoek aan Sea Life is perfect te combineren met een dagje aan het strand en een bezoek aan de pier van Scheveningen.

Avifauna

In dit ruime park maak je kennis met maar liefst 1800 verschillende soorten vogels. Ook is er een kleine groep verschillende zoogdieren die in dit park leven. Hier mag je zelf bepaalde vogels voeren en maak je kennis met de bijzondere leefwijzen van deze indrukwekkende dieren. Er is veel informatie beschikbaar over de vogels en er worden vaak demonstraties gegeven. Tevens is er een grote speelplaats voor de kinderen en zijn er verschillende kleine attracties waar de kinderen tijdens een bezoek van kunnen genieten. Houd je van vogels? Dan is Avifauna een van de dierentuinen in Zuid-Holland voor jou!

Plan nu jouw bezoek aan een van de leuke dierentuinen in Zuid-Holland en bestel jouw tickets met korting via Dierentuinen.eu. Boek direct een heerlijk nachtje weg in een hotel en kijk uit naar een ontspannende trip!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017