Dierentuinen Limburg

Limburg biedt veel leuke mogelijkheden wat betreft recreatie tijdens een korte vakantie of een weekendje weg. Zo kun je het mooie Valkenburg bezoeken, een fietstocht maken door de prachtige grotten en genieten van het bourgondische Maastricht. Natuurlijk hoort een bezoekje aan de dierentuinen in Limburg ook in deze rij opties thuis.

Dierentuinen in Limburg bezoeken met korting

Wil jij een van deze dierentuinen in Limburg bezoeken en eventueel een nachtje doorbrengen in dit mooiste stuk van Nederland? Maak dan gebruik van de kortingen op kaartjes voor dierentuinen in Limburg (en in de rest van Nederland) via Dierentuinen.eu. Het kan nog goedkoper; ook het boeken van een voordelige overnachting doe je op dezelfde website!

De mooiste dierentuin van de Benelux bezoeken met korting

De GaiaZoo in het zuiden van Limburg is uitgeroepen tot de leukste dagtrip van deze regio. Het unieke concept van deze dierentuin biedt een groot aantal exotische en bijzondere dieren, die zoveel mogelijk in vrijheid en in een laagdrempelige omgeving voor de bezoeker te zien zijn. GaiaZoo neemt dan ook een bijzondere plek in wat betreft de dierentuinen in Limburg en de goed onderhouden tuin ontvangt de bezoeker in een zeer groene omgeving. Via Dierentuinen.eu koop je kaartjes met korting. 

Zoo Parc Overloon

Wat betreft de dierentuinen in Limburg is ook Zoo Parc Overloon zeker een bezoek waard. Deze dierentuin beschikt over een groot aantal bijzondere dieren, die leven binnen een groene omgeving. Bezoek hier de bijzondere Australische Outback en geniet van de streken van de aapjes op het lemureneiland. Hier zie je dat de dieren ontspannen leven, zoals het hoort. De omgeving van Overloon leent zich prima voor het maken van meer uitstapjes in Limburg. Bekijk de mogelijkheden voor een goedkope overnachting op Dierentuinen.eu. 

Bijzondere dierentuinen in Limburg; Kasteelpark Born

Kasteelpark Born neemt een bijzondere plek in wat betreft de dierentuinen in deze regio. Hier Kun je heerlijk rondstruinen op het landgoed rond het kasteel, waarbij je natuurlijk tevens de dieren kunt bezoeken. Het park is ruim en heeft een rustgevende sfeer. Zo kun je samen met de kinderen genieten van het historische bouwwerk en een leuke route volgen door het park. 

Kortom, bezoek een van de leuke dierentuinen in Limburg en maak gebruik van de kortingen via Dierentuinen.eu!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017