Koninklijke Burgers Zoo

Koop vandaag kaartjes met korting:

Dierentuin Burgers Zoo bij Arnhem is een bijzondere dierentuin wat betreft de inrichting van het park en de grote groep dieren die in het park leven. Deze dierentuin is vanaf de snelweg goed bereikbaar en uiteraard kan men bij de dierentuin parkeren. Ook met het openbaar vervoer (de trein en de bus) kan men Burgers Zoo goed bezoeken.

De highlights van dierentuin Burgers Zoo

Het park oogt mooi groen en je kunt in deze dierentuin makkelijk een hele dag doorbrengen. Tevens is Burgers Zoo een zeer geschikte dierentuin voor een bezoek bij minder goed weer, vanwege de vele binnengebieden met speciale thema's. Zo kun je heerlijk rondstruinen in de Bush. In dit gedeelte van Burgers Zoo loop je als het ware door een nagebootst oerwoud. Er groeien hier torenhoge exotische planten. Als je goed om je heen kijkt kun je tussen deze planten bijzondere dieren zoals vogels, kikkers en zelfs hagedissen zien rondlopen. Deze dieren bewegen zich vrij door dit gedeelte van Burgers Zoo. Tevens is er een restaurant in dit gedeelte van de dierentuin.

Dat geldt overigens ook voor de Desert, een overdekt nagebouwd woestijngebied met bijvoorbeeld cactussen. Ook hier zie je dieren die van nature in een soortgelijke omgeving leven. Loop op je gemak rond en laat de omgeving op je inwerken. Houd je meer van waterdieren? Dan is de Ocean waarschijnlijk jouw favoriete gedeelte van deze leuke dierentuin! Kortom, naast een mooie lange wandeling door het park om dieren te zien, is er ook binnen genoeg te doen en te beleven. Tevens is er een groot restaurant met speelgelegenheid voor de kinderen in dit park.

Met korting naar Burgers Zoo

Profiteer van de korting op kaartjes voor Burgers Zoo, die je via Dierentuinen.eu kunt krijgen! Bezoek Dierentuinen.eu en kies jouw favoriete dierentuin uit, waar je vervolgens met korting kaarten voor kunt aankopen. Arnhem is een leuke stad om in te winkelen. Ook het museum voor moderne kunst in de stad (en het uitgaansleven) zijn zeer de moeite waard. Boek via Dierentuinen.eu direct een goedkoop hotel en plan er een paar daagjes tussenuit!Met de kortingen die je krijgt via Dierentuinen.eu wordt het mogelijk.

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • In Burgers Zoo bezoek je de Bush en de Desert!
  • Burgers Zoo is een leuke dierentuin met een uitgebreide wandelroute.
  • Voor de liefhebbers van zeedieren is er de Ocean.

Het weer in Burgers Zoo

Naast de dierentuin, waarin de verblijven zich grotendeels buiten bevinden, zijn er ook de overdekte Ocean, Bush en de Desert. Hier loop je warm en droog tussen de dieren en het groen. Ook als het regent kun je dus voldoende zien en doen in Burgers Zoo. Zo heb je in deze grote dierentuin bij ieder weertype gegarandeerd een heerlijke dag uit tussen de dieren. Ook is er een overdekte speeltuin en een speeltuin buiten, voor kinderen die even willen uitrazen.

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews Koninklijke Burgers Zoo

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017