ARTIS

Koop vandaag kaartjes met korting:

Maak je keuze:

Dierentuin Artis vind je in hartje Amsterdam. Deze dierentuin midden in de stad biedt niet alleen mooie en interessante dieren, maar ook een planetarium, een mooie groene omgeving en interessante activiteiten. Iedere dag is er een agenda met speciale gebeurtenissen in het park waar je bij kunt zijn. Ook wat historische gebouwen betreft is Artis een bezoek meer dan waard. In het naast het park gelegen Hortus gebouw kun je de Micropia tentoonstelling bezoeken, die niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen leuk is om te bezoeken. Hier leer je alles over de microben om ons heen en op ons eigen lichaam!

Korting op een bezoek aan Artis

Artis is bijzonder leuk om te combineren met een bezoek aan het centrum van Amsterdam. Heb je zin in een middag winkelen? Of bezoek je graag musea? Dan kom je in Amsterdam aan je trekken! De dierentuin Artis kan goed bereikt worden met het openbaar vervoer, maar er kan in de omgeving ook worden geparkeerd. Een bezoek aan Artis (zeker met een groep) kan behoorlijk prijzig zijn. Bezoek daarom eerst Dierentuinen.eu en schaf via deze handige (en gratis) website jouw toegangskaarten aan voor Artis. Dan krijg je een leuke korting op de toegang voor deze bijzondere dierentuin.

De highlights van dierentuin Artis

Recentelijk zijn er in Artis nieuwe en ruime verblijven gebouwd voor zowel de jaguars als voor de olifanten. Tijdens vakanties kun je vaak deelnemen aan rondleidingen door de verzorgers van de dieren en leer je alles over het gedrag van de bijzondere dieren in Artis. Raadpleeg de dag-agenda voor jouw komst naar Artis, zo weet je exact wanneer je waar in het park moet zijn om de leukste activiteiten mee te maken! Ook is er doorgaans dagelijks een presentatie in het Planetarium in het park. Hier leren zowel volwassenen als kinderen alles over onze planeten. Soms worden er bijzondere thema's belicht. Ook kun je voersessies van de dieren bijwonen, die staan tevens in de agenda vermeld. 

Logeren bij Artis

Op Dierentuinen.eu kun je niet alleen terecht om jouw kaartjes voor Artis met korting te kopen, ook boek je via deze leuke website een goedkoop verblijf in een hotel of bungalowpark dichtbij Artis! In Amsterdam is genoeg te beleven en nu doe je dat extra voordelig. 
 

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • Artis is een bijzondere en historische dierentuin in hartje Amsterdam.
  • Maak na een bezoek aan Artis kennis met de microben in de Hortus.
  • Het schitterende aquarium in Artis is een bezoek meer dan waard.

Het weer in Artis

Tijdens een bezoek aan het Amsterdamse Artis is het fijn als er niet teveel regen valt. Zo kun je optimaal genieten van de prachtige verblijven en de groene wandelroutes in deze mooie dierentuin. Bekijk het weerbericht voor je een bezoek brengt aan Artis. Ook kun je hier binnen genieten van bijvoorbeeld het aquarium of een bezoek brengen aan het mooie planetarium. Raadpleeg het programma voor de show in het planetarium bij de ingang van Artis wanneer je het park bezoekt!
 

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews ARTIS

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Zo regel je alles voor je bezoek:

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017