Dierentuinen Flevoland

Flevoland is een leuke regio waar veel te beleven is. Zo kun je hier bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Bataviawerf, een bijzondere locatie waar je alles kunt leren over de historie van de scheepsbouw. Wil je alle tijd hebben om rond te kijken en te winkelen in Lelystad? Lijkt het je leuk om jouw bezoek te combineren met een dagje in een van de dierentuinen in Flevoland? Dan kun je via Dierentuinen.eu zowel jouw toegangskaarten voor de dierentuin met korting kopen, maar ook een goedkoop hotel boeken. Ook voor gezinnen met kinderen heeft Flevoland veel te bieden. Maak kennis met de leuke parken en dierentuinen in Flevoland!

De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve biedt een bijzondere dag uit voor het hele gezin. Hier zijn verschillende exotische tuinen die prachtig zijn aangelegd en elk een eigen thema hebben. Het regenwoud, het Amazonebos en de mooie orchideeën vormen een perfecte achtergrond voor de vogels, de vlinders en de mangrove. Heb je zin in een dagje heerlijk genieten van de rust van het groen om je heen, gecombineerd met bijzondere dieren? Kies dan voor een bezoek aan de groenste onder de dierentuinen van Noord-Holland; de Orchideeën Hoeve. 

MeerZoo

In het wat kleinere dierenpark MeerZoo in Flevoland kun je kennismaken met een interessante groep dieren. Dit park toont de dieren binnen een groene natuurlijke omgeving en is perfect voor een middagje genieten in een van de leukste dierentuinen bij Lelystad in de buurt. Leuk om te weten; er is tevens een kinderboerderij, die zowel voor de volwassenen als voor de kleinste bezoekers leuk is om te bezoeken. Heb je zin in een ontspannen middagje tussen de dieren? Dan is MeerZoo (LINK meerzoo.nl) een goede optie!

De Vlinder Vallei

Ben je gefascineerd door vlinders en lijkt het je leuk om meer over deze boeiende dieren te weten te komen? Bezoek dan de Vlinder Vallei. Hier zie je duizenden vlinders in een natuurlijke omgeving en leer je alles over het gedrag van de vlinder. Een groot gedeelte van de vallei is overdekt en geschikt om te bezoeken tijdens een regenachtige dag. Wil jij ook met korting naar de Vlinder Vallei? Bekijk dan de kortingen op de toegang van dierentuinen in Flevoland op Dierentuinen.eu! (LINK orchideeenhoeve.nl).

 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017