Dierentuinen Zeeland

Zeeland is een verrassend leuke provincie waarin veel te zien en te doen is. Plan een weekendje weg of een dagtrip in Zeeland en bezoek bijvoorbeeld een van de vele Dierentuinen in Zeeland. Combineer dit bezoek met een overnachting in een leuk hotel! Maak je geen zorgen over de kosten, via Dierentuinen.eu kun je zowel de toegangskaarten voor de dierentuin met korting aanschaffen, maar ook een voordelig hotel boeken. We geven een aantal voorbeelden van dierentuinen in Zeeland die een bezoekje meer dan waard zijn.

Het Arsenaal, een unieke dierentuin in Zeeland

Het Arsenaal biedt een uitgebreid zee-aquarium, de mogelijkheid om van dichtbij kennis te maken met haaien en je mag hier zelfs roggen aaien! Tevens is er een heus piratenpark en leer je hier veel over de dieren die in de zee leven. Dit maakt deze dierentuin in Zeeland tot een perfecte locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag. Ook tijdens slecht weer zijn hier voldoende ruimten waar je binnen kunt rondkijken.

Reptielenzoo Iguana

Bij de reptielenzoo Iguana in Vlissingen maak je kennis met een zeer uiteenlopende groep reptielen die hier opgevangen worden. Maak hier kennis met bijzondere geleedpotigen en reptielen in een mooie omgeving. De verzorgers geven vaak presentaties en vertellen graag over de dieren. Een bezoek aan deze dierentuin in Zeeland is interessant voor zowel volwassenen als voor kinderen. 

Berkenhof's Tropical Zoo

Deze kleinere dierentuin kun je bezoeken in Kwadendamme. De dierentuin heeft een bijzondere collectie tropische dieren, maar ook de schitterende vlindertuin is absoluut een bezoek waard. Hier leren kinderen op een speelse manier hoe de dieren leven en functioneren. Er zijn in totaal 50 verschillende soorten dieren. Ook de presentatie over dinosaurussen maakt veel indruk op kinderen! Deze dierentuin in Zeeland is gezellig en bijzonder geschikt voor het vieren van een verjaardag of een ander feestje. 

Bezoek nu Dierentuinen.eu en schaf jouw toegangskaarten voor een van de leuke dierentuinen in Zeeland aan met een interessante korting! Bekijk ook het aanbod voordelige hotels voor een prettige overnachting tegen een lage prijs. Zo kun je na het zien van de dieren heerlijk ontspannen en genieten van een avondje logeren in een heerlijk hotel. 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017