Dierentuinen Friesland

Woon je in de buurt van de provincie Friesland? Of lijkt het je leuk om een van de dierentuinen in Friesland te bezoeken? Combineer jouw dagje weg dan met een verblijf in een leuk hotel. Wij maken het mogelijk om de dierentuinen in Friesland (en in de rest van Nederland) te bezoeken met een flinke korting. Via Dierentuinen.eu kun je jouw toegangskaarten voor een dierentuin met korting aanschaffen. Combineer je jouw bezoek aan Friesland met een dagje winkelen in bijvoorbeeld Leeuwarden? Boek dan via Dierentuinen.eu gelijk een goed en goedkoop hotel. Zo bespaar je op een heerlijk weekendje weg!

We stellen graag een greep uit de leukste dierentuinen van Friesland aan je voor.

Aqua Zoo

De naam zegt het al, in de Aqua Zoo kom je de leukste waterdieren tegen. Deze dierentuin heeft een leuke opzet en een natuurlijke uitstraling. De dieren hebben hier de ruimte en is voor zowel volwassenen als voor kinderen een leuke zoo om te bezoeken. Er is een speelweide met een speeltuin en kinderen kunnen deelnemen aan een leuke en leerzame speurtocht door het park. Voor de liefhebbers van waterdieren is Aqua Zoo zeker een van de leukste dierentuinen in Friesland!

SanjesZoo

Dit dierenpark is wat kleiner van opzet en biedt maar liefst 40 verschillende soorten dieren waar je van dichtbij kennis mee kunt maken. Er is tevens een leuk natuurmuseum, dat ook geschikt is voor de (kleinste) kinderen. Het park biedt een leuke speelplek en er zijn kleine attracties voor kinderen. Dit maakt SanjesZoo uitermate geschikt voor een bezoek met het hele gezin.

Natuurcentrum Ameland

Heb je altijd al willen weten welke dieren wij in de zee hebben rondzwemmen? Hier kom je alles te weten over de Noordzee en de dieren die op de Wadden leven. Er is een groot zee-aquarium en er zijn verschillende exposities met interessante informatie over het leven in de zee. De opzet van dit natuurcentrum en de leuke dieren maken dit park geschikt voor een bezoek door jong en oud. 

Plan nu een bezoek aan een van de leuke dierentuinen in Friesland en maak gebruik van de kortingen op de toegangsprijs voor de parken via Dierentuinen.eu. Overnacht je graag in een leuk hotel? Via Dierentuinen.eu is het mogelijk om direct een voordelige kamer te boeken!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017