Dierentuinen Noord-Holland

De provincie Noord-Holland biedt voor ieder lid van het gezin wat wils indien je samen op vakantie wilt. Ook wanneer je er simpelweg een dagje samen uit wilt, of een weekendje weg wilt boeken, kom je in deze provincie aan je trekken. Heb je zin in het bezoeken van dierentuinen in Noord-Holland? Dan kun je via de Dierentuinen.eu website jouw voordeel doen met een leuke korting voor de dierentuinen in Noord-Holland. Koop simpelweg jouw kaartjes voor een leuke dierentuin via Dierentuinen.eu extra voordelig!

Koppel jouw bezoek aan een van de dierentuinen in Noord-Holland aan een ontspannen verblijf in een goedkoop hotel of een voordelig bungalowpark. Zo kun je samen dineren in een restaurant dichtbij het hotel, of genieten van een van de leuke kroegjes in Amsterdam. Je hoeft je geen zorgen te maken over de reis terug wanneer je dichtbij een van de dierentuinen van Noord-Holland logeert! Ook een voordelige overnachting boek je via Dierentuinen.eu.

Artis, de oudste dierentuin in Nederland

Artis is een van de meest bekende dierentuinen in Noord-Holland. Hier struin je heerlijk rond tussen de historische verblijven met maar liefst 900 verschillende soorten dieren. Ook binnen in het planetarium kijk jij je ogen uit. Deze groene dierentuin is te bezoeken in hartje Amsterdam. Dat is dan ook een van de redenen waarom een bezoek aan Artis bijzonder goed te combineren is met een weekendje weg in onze hoofdstad!

Vlindertuin Vlindorado in Waard

Vlindorado is een van de bijzondere dierentuinen in Noord-Holland. Deze kleinere dierentuin toont je de mooiste vogels. Uiteraard kun je hier vlinders in al hun gedaanten vinden, van rups tot vlinder! Laat je verrassen door de enorme collectie vlinders en maak hier de mooiste foto's tijdens een dagje uit. 

Ecomare in De Koog

Wil je zeeleeuwen en zeehonden ontmoeten? Kom je graag meer te weten over de leefgewoonten van deze dieren en over de opvang van zeehonden in het Ecomare centrum? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook het natuurmuseum, de walviszaal en de bruinvissen zijn indrukwekkend om te zien. Combineer jouw bezoek aan Ecomare met een verblijf in een voordelig hotel op Texel en je bent er even helemaal uit!

Koop nu jouw kaartjes voor een van de dierentuinen in Noord-Holland met korting en plan een ontspannen verblijf in een leuk hotel dichtbij jouw dierentuin!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017