Dierentuinen cadeaukaart

Klik hier om een dagje dierentuin cadeau te geven →

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau is een dierentuinen cadeaukaart een originele optie! Met een dergelijke kaart geef je iemand geen item, maar een bijzondere en leuke ervaring cadeau; namelijk een dagje uit. Natuurlijk kun je de dierentuinen cadeaukaart ook voor jezelf gebruiken. Een dierentuinen cadeaukaart is een leuk en gewild cadeau voor een jarige, maar je kunt ook aan het geven van een dierentuinen cadeaukaart denken bij bijvoorbeeld een huwelijk of een jubileum. Wie vindt het nou niet leuk om een dagje ontspannen rond te wandelen tussen de dieren in een mooi park?

Met de dierentuinen cadeaukaart naar de dierentuin

Heb je een dierentuinen cadeaukaart ontvangen? Dan kun je op de website van deze kaart zelf een dierentuin uitkiezen die je wilt bezoeken. Je selecteert de desbetreffende dierentuin en het aantal tickets dat je graag wilt ontvangen. Vervolgens kun je op pad! Wil je met korting een bezoek brengen aan een dierentuin? Dan kun je tevens gebruik maken van de handige Dierentuinen.eu website. Wanneer je via Dierentuinen.eu kaartjes koopt voor jouw favoriete dierentuin, dan krijg je een leuke korting op de toegangsprijs! Hier kun je slim jouw voordeel mee doen. De korting loopt flink op, zeker wanneer je met het hele gezin een dagje uit wilt gaan in de dierentuin.

De dierentuinen cadeaukaart gebruiken

Je kunt de dierentuinen cadeaukaart gebruiken voor de toegang tot een groot aantal dierentuinen in ons land. Heb je geen dierentuinen cadeaukaart? Dan kun je toch goedkoop de dierentuin in, zeker wanneer je kinderen en peuters mee neemt. In veel dierentuinen krijgen peuters (tot een bepaalde leeftijd) gratis toegang. Gebruik voor de betalende leden van het gezelschap de kortingen op Dierentuinen.eu! Op dezelfde website vind je een groot overzicht van dierentuinen in alle provincies van Nederland. 

Logeren en de dierentuinen cadeaukaart gebruiken

Wanneer je er echt een kleine vakantie van wilt maken kies je voor een goedkope overnachting in de buurt van de dierentuin die je bezoekt. Op Dierentuinen.eu kun je snel een zeer voordelig hotel (of een verblijf in een goedkoop bungalowpark) boeken! Zo maak je er goedkoop een leuke vakantie van voor het hele gezin. 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017