Dierentuinen Brabant

Brabant biedt verrassend veel mogelijkheden tot recreatie en het bezoeken van bijvoorbeeld een dierentuin. Met een heel gezin een dierentuin bezoeken kan tegenwoordig kostbaar zijn. Bekijk daarom het handige overzicht van alle dierentuinen in Brabant (en in de rest van Nederland) op Dierentuinen.eu en koop jouw toegangskaartjes met korting! Lijkt het je leuk om na jouw bezoek aan de dierentuin een nachtje te logeren in een voordelig hotel? Ook dat regel je direct op dezelfde website. 

De leukste dierentuinen in Brabant

Een van de meest bekende dierentuinen in Brabant is Safaripark Beekse Bergen (LINK). In deze bijzondere dierentuin kun je de wilde dieren vrij en in hun eigen omgeving zien lopen. Het is mogelijk om hier te voet, met een (gratis) boot, met de parkbus of met jouw eigen auto op safari te gaan. Schrik niet als je moet stoppen voor een overstekende giraffe! Dit park is een echte belevenis voor jong en oud en maakt het mogelijk om prachtige foto's te maken van de dieren, die hier alle ruimte hebben. Wil je de Beekse Bergen bezoeken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om jouw kaartjes met korting te kopen via Dierentuinen.eu.

Dierentuin Dierenrijk (LINK) in Nuenen heeft een zeer grote familie verschillende dieren. Dit park is uitermate geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een kinderverjaardag, vooral vanwege het grote indoor speelpaleis. Er zijn verschillende presentaties over dieren en op verschillende tijden kun je overdag het voeren van de dieren bijwonen. Hier zie je zowel Europese als Aziatische dieren. Het park is middelgroot en biedt veel leuke voorzieningen voor de kinderen. Een bezoek aan Dierenrijk is leuk en leerzaam!

Plan nu jouw bezoek aan dierentuinen in Brabant

Maak gebruik van de kortingen op toegangskaartjes voor de dierentuinen in Brabant via Dierentuinen.eu en bespaar geld op een leuke dag uit met het hele gezin. Sommige dierentuinen zijn in het hoogseizoen zelfs in de avonden geopend. Rust na jouw bezoek aan de dierentuin heerlijk uit in bijvoorbeeld een voordelig (wellness) hotel! Plan nu vast jouw bezoekjes aan de dierentuinen en je kunt uitzien naar een vakantie vol dagtrips in eigen land, tegen een laag bedrag. 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017