Dierentuinen Utrecht

Voor velen staat de provincie Utrecht vooral bekend vanwege de bruisende en gelijknamige stad met de Dom. In Utrecht is het heerlijk winkelen en genieten op een terrasje aan een van de grachten. Maar er zijn in deze provincie ook veel leuke dingen te doen voor degenen die een dagje weg willen, bijvoorbeeld met het hele gezin. Zo kun je een van de dierentuinen in Utrecht bezoeken. Bezoek de Dierentuinen.eu website, wanneer je een dagje in een van de dierentuinen bij Utrecht wilt plannen. Via deze website koop je jouw toegangskaarten met een flinke korting. Dat scheelt geld!

Dierenpark Amersfoort

Amersfoort is niet ver rijden met de auto vanaf Utrecht. Ook kun je hier snel komen met de trein. Dit is een van de meest populaire dierentuinen bij Utrecht in de buurt. Dierenpark Amersfoort is ruim opgezet. De dieren worden goed verzorgd en leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Ook zijn er soms presentaties en kunnen zowel volwassenen als kinderen hier veel leren over bekende en onbekende dieren. Er is zelfs een Dinobos, een doolhof en er is een aantal verschillende speeltuinen voor de kinderen. Met verschillende binnenverblijven is het bezoeken van deze dierentuin ook goed mogelijk met slecht weer. 

Ouwehands Dierenpark 

Het Ouwehands Dierenpark ligt in de plaats Rhenen. Hier zie je bijzondere dieren zoals witte leeuwen en kun je de apen van heel dichtbij bekijken! Wat betreft de dierentuinen bij Utrecht is het Ouwehands Dierenpark een bezoek meer dan waard. Ook bij minder goed weer is het leuk om deze dierentuin te bezoeken. Er zijn veel binnenverblijven. Kinderen kunnen zich tijdens het bezoek aan het park tevens urenlang vermaken in de groot opgezette speeljungle. Wil je een kinderverjaardag vieren? Dan is een dagje in Ouwehand een prima optie! Bezoek nu Dierentuinen.eu voor een leuke korting op de toegang tot deze dierentuin.

Na een bezoek aan een van de dierentuinen bij Utrecht is het heerlijk om te kunnen ontspannen in een mooie hotelkamer. Natuurlijk is het fijn om een zo voordelig mogelijke kamer te kunnen boeken. Ook dit doe je snel en eenvoudig via Dierentuinen.eu!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017