Dierentuinen Overijssel

Overijssel is een provincie in Nederland die zowel wat recreatie als wat bijvoorbeeld winkelen betreft, veel te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige oude hanzestad Deventer. Deze stad wordt ook wel het Moskou aan de Ijssel genoemd, vanwege de torens van de oude Waag, op het grote uitgaansplein De Brink. 
In deze stad staat het oudste huis van Europa en kun je tijdens bijvoorbeeld het evenement Deventer op Stelten genieten van straattheater. Je kunt een bezoek aan deze leuke regio combineren met een dagje in een van de dierentuinen in Overijssel. Lijkt het je leuk om met jouw gezin of met vrienden de dierentuin in te gaan? Koop dan jouw kaartjes via Dierentuinen.eu met een flinke korting. Op Dierentuinen.eu boek je tevens een voordelig hotel! Een greep uit de dierentuinen in Overijssel;

Taman Indonesia

Bezoek dit unieke park met exotische zoogdieren en bijzondere vogels en geniet van de oosterse sfeer in dit park. Taman Indonesia neemt een bijzondere plaats in wat betreft de dierentuinen in Overijssel. Er is een theater en zelfs een verkleedhoek voor de kinderen, die hier tevens kunnen genieten van traditionele hapjes en drankjes. Het park heeft een groot aantal bijzondere dieren, waaronder bijvoorbeeld de civetkat. Je vindt Taman Indonesia in Kallenkote.

Vogelpark de Lorkeershoeve

In de Lorkeershoeve in het Overijsselse Lutten zie je maar liefst 120 verschillende soorten vogels. Bekijk hier de roofvogels in de grote burcht, maak kennis met een kaketoe en leer alles over vogels uit alle werelddelen. Voor de kinderen is er veel te zien en te leren. Je kunt heerlijk door het park wandelen. Dit is een van de dierentuinen in Overijssel met een mooie landelijke omgeving. Ook kunnen de kinderen hier terecht in een leuke speeltuin en kun je jouw bezoek afsluiten met een spelletje midgetgolf! 

Plan nu jouw bezoek aan een van de dierentuinen in Overijssel en maak gebruik van de mogelijkheid om jouw kaartjes met een leuke korting te kopen via Dierentuinen.eu. Boek direct een leuk en voordelig hotel en kijk uit naar een heerlijk verblijf in de mooie provincie Overijssel!
 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017