Ouwehands Dierenpark

Koop vandaag kaartjes met korting:

Ouwehands Dierenpark is een bijzonder ruim opgezette dierentuin met een groot aantal dieren in schitterende verblijven. De dieren worden in het Ouwehands Dierenpark zoveel mogelijk gehuisvest binnen natuurlijke terreinen, waardoor je als bezoeker werkelijk oog in oog kunt komen te staan met bijvoorbeeld de ijsberen, terwijl ze aan het zwemmen zijn. Dit park zet zich in voor het behoud van bepaalde bedreigde diersoorten.

De highlights van Ouwehands Dierenpark

Het Berenbos is toch wel een van de meest bijzondere aspecten van het Ouwehands Dierenpark. Er is een dorp met veel informatie over de (bruine) beren. De opzet van het Berenbos is zeer ruim en zowel voor kinderen als voor volwassenen zeer interessant. Vervolgens kun je het bosperceel bezoeken van de bruine beren in het Ouwehands Dierenpark. Dit perceel beslaat twee hectare aan grond en het gebied wordt door de bruine beren gedeeld met een groep wolven. Ouwehands Dierenpark heeft deze beren opgevangen vanuit een belabberde situatie. De bruine beren die je hier kunt zien werden door mensen mishandeld en hebben nu een goed leven in het park. Door hun verleden zouden deze dieren niet meer kunnen functioneren binnen een onbeschermde omgeving.

Uniek is het ook bijzondere verblijf van de reuzenpanda's die vanaf 2017 te bezoeken zijn in het Ouwehands Dierenpark. In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds huisvest het Ouwehands Dierenpark vanaf het voorjaar 2017 bijzondere en bedreigde reuzenpanda's. Hierdoor hoopt men de groep reuzenpanda's in China uiteindelijk weer te doen groeien.

Presentaties in Ouwehands Dierenpark

Iedere dag heeft het park een leuk programma aan activiteiten die leuk zijn om mee te maken. Zo weet je exact waar je moet zijn om de zeeleeuwen gevoerd te zien worden en kun je luisteren naar de verhalen van de verzorgers van bepaalde dieren. Ook kunnen kinderen een educatieve speurtocht door het park maken. Kortom, reserveer een hele dag voor een bezoek aan Ouwehand!

Korting op het Ouwehands Dierenpark

Koop nu jouw kaartjes voor het Ouwehands Dierenpark met een flinke korting via Dierentuinen.eu! Of nog leuker, boek gelijk een goedkope overnachting in een van de hotels dichtbij de dierentuin. Zo kun je heerlijk ontspannen na een dag vol dieren en indrukken!

3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden:

  • In het Ouwehands Dierenpark kun je verschillende voorlichtingen en ontmoetingen met de verzorgers van de dieren meemaken!
  • Maak kennis met de nieuwe pandaberen in dit park.
  • Ga op ontdekking door het park met een van de speurtochten.

Het weer in het Ouwehands Dierenpark

Bij zowel droog als nat weer kun je in Ouwehands Dierenpark een fantastische dag hebben. Er zijn veel (gedeeltelijke) binnenverblijven en je kunt tevens binnen en buiten spelen. Het grote RavotApia is een uitkomst voor kinderen die graag even willen klimmen en ravotten. Ook in het Junglerestaurant kun je warm zitten en even bijkomen na een van de wandelingen langs de vele dieren in het Ouwehands Dierenpark. Kortom, laat een buitje regen je niet tegenhouden wanneer je zin hebt in een dagje tussen de dieren!

Je bent een held!

Bedankt namens alle SportTrippers voor het plaatsen van je review

Meer trips

Heb je nog meer sport trips gemaakt? Het zou fantastisch zijn als je daar ook een review over zou willen schrijven.

Bekijk hier welke sportvakantie op dit moment live staan
Er ging iets mis

Tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Dit kan verschillende redenen hebben.

Probeer het nog eens!

We zouden het fantastisch vinden als je het nog eens een keer probeert!

Laat je review achter

Geweldig dat je andere SportTrippers wilt helpen bij het maken van hun keuze!

Een review is zó gemaakt

Als een onderdeel niet van toepassing is op je trip, geef dan voor dat onderdeel geen score (0).

Algemene score

Uitdaging van de trip

Aantrekkelijkheid ligging

Accommodatie

Activiteiten & horeca in de buurt

Vertel ons hier wat meer over je trip

Vat je verhaal in één zin samen

Wat moeten mensen echt weten voordat ze deze trip ondernemen?

Datum van je verblijf

Gezelschap

Naam

E-mailadres (word niet openbaar gemaakt)

en help andere SportTrippers in 2 minuten

Reviews Ouwehands Dierenpark

    Er zijn geen reviews bekend. Probeer het later nog eens een keer.

Zo regel je alles voor je bezoek:

Andere uitstapjes in de buurt

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017