Dierentuinen overdekt

Het bezoeken van een dierentuin is een leuk uitje voor het hele gezin. De meeste dierentuinen zijn overdekt op sommige locaties binnen het park en maken het mogelijk om bijvoorbeeld een (kinder)verjaardag te vieren binnen de dierentuin. Sommige dierentuinen bieden hier bijvoorbeeld speciale arrangementen voor.
Lijkt het je leuk om een dierentuin te bezoeken die op bepaalde punten overdekte gebieden heeft? Of wil je met slecht weer een dierentuin die overdekt is bezoeken? In het uitgebreide overzicht van dierentuinen die overdekt zijn op Dierentuinen.eu vind je de perfecte en meest dichtbijzijnde dierentuin voor jouw dagje uit! Tevens kun je via Dierentuinen.eu jouw toegangskaarten voor de dierentuin aanschaffen met een leuke korting. Dat scheelt geld!

Dierentuinen die overdekt zijn

Tegenwoordig hebben veel dierentuinen bepaalde overdekte gebieden binnen het park. Denk bijvoorbeeld aan Burgers Zoo bij Arnhem. Hier kun je de Bush bezoeken, een nagebootst junglegebied waarbinnen dieren bij een hoge temperatuur en omringd door groen vrij kunnen rondlopen. Ook biedt dezelfde dierentuin de overdekte Desert. Zo kun je binnen deze dierentuin afwisselend binnen en buiten lopen. Perfect voor een dag met bijvoorbeeld regenbuien!

Een ander voorbeeld van dierentuinen die overdekt zijn is de Apenheul, bij Apeldoorn. Hier loop je veel buiten, maar is het ook mogelijk om sommige apen in hun binnenverblijven te bekijken. De dieren bepalen veelal zelf of ze binnen of buiten willen zijn. Tevens zijn hier binnenverblijven met andere bijzondere dieren en overdekte uitkijkposten. 

Dierentuinen die overdekt zijn combineren met een hotel

Wordt het slecht weer, maar wil je toch een weekendje (of een nachtje) weg? Combineer dan het bezoeken van een (gedeeltelijk) overdekte dierentuin met een overnachting in een leuk en voordelig hotel. Via Dierentuinen.eu is het mogelijk om met een flinke korting jouw toegangskaarten voor een dierentuin in Nederland te kopen. Tevens kun je op dezelfde website een goedkoop hotel in de buurt van de dierentuin boeken. Zo plan je makkelijk een leuk verblijf, met korting!

Bezoek nu Dierentuinen.eu en plan jouw leuke uitstapje, met of zonder de kinderen. Ook voor volwassenen biedt het bezoeken van een dierentuin die overdekt is, een boeiende dag uit. 

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017