Dierentuinen België

Wil je genieten van mooie dierentuinen in België? Heb je zin om een dagje uit te plannen? Dan kun je dierentuinen in België bezoeken. Deze parken bieden soms een bijzondere combinatie die we in Europa niet veel tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld een hele dag genieten in sommige Belgische dierentuinen die de leukste attracties voor jong en oud aanbieden in combinatie met een pretpark. Zo kunnen gezinnen met kinderen volop genieten en is er volop gelegenheid om jong en oud lekker uit te laten razen in een mooie speeltuin of een snelle rit in een spannende achtbaan. We geven je graag wat leuke tips voor dierentuinen België

Bijzondere dierentuinen in België

Pairi Daiza en de Grotten van Han nemen allebei een bijzondere plaats in wat betreft de dierentuinen in België. Het schitterend aangelegde Pairi Danza werd in het jaar 2017 zelfs uitgeroepen tot de Beste Dierentuin! Hier zie je echt bijzondere dieren in een prachtige natuurlijke omgeving. De verblijven zijn indrukwekkend goed opgezet en uiteraard besteed het park veel aandacht aan het in stand houden van met uitsterven bedreigde diersoorten. Wil je een bezoek brengen aan een van de mooiste dierentuinen in België? Dan kies je voor Pairi Danza.

In de Grotten van Han zie je niet alleen bijzondere dieren! Hier kun je tevens een spannende wandeling maken door indrukwekkende grotten en meer te weten komen over het leven onder de grond. Ga op safari door dit mooie park en sluit de dag af met een grottenroute voor het hele gezin.

Bellewaerde; een dierentuin en attractiepark

Bellewaerde is één van de spannendste dierentuinen in België. Heb je zin om met een groep of met het hele gezin op stap te gaan? Dan komt iedereen aan zijn trekken bij Bellewaerde. Hier slinger je door de lucht in enerverende attracties, maak je een ritje in de achtbaan en kun je heerlijk ontspannen genieten van een bezoek aan de prachtige dieren in één van de grootste dierentuinen in België. De bijzondere combinatie van attracties en dieren maakt Bellewaerde tot een populaire keuze voor de liefhebbers van een gezellig dagje uit.

Met korting naar dierentuinen in België met Dierentuinen.eu

Een dagje uit met meerdere personen kan behoorlijk prijzig zijn. Maak gebruik van grote kortingen op de kaartjes voor een van de dierentuinen in België. Zo geniet je samen en bespaar je aanzienlijk op de entree voor een van deze leuke parken.

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017