Dierentuinen Groningen

Groningen is een bruisende stad en het middelpunt van het noorden van Nederland. Hier kun je heerlijk uitgaan en gezellig winkelen onder het oog van de Martinitoren. Het avondleven biedt voor elk wat wils en in (de buurt van) deze plaats kun je leuke dierentuinen bij Groningen bezoeken. Ook kinderen vermaken zich hier prima! Heb je zin in een ontspannen weekendje weg of zomaar een nachtje in een hotel? 
Maak dan gebruik van de mogelijkheid om via Dierentuinen.eu niet alleen een korting te krijgen op kaartjes voor dierentuinen in Groningen, maar via dezelfde website boek je direct een goedkoop hotel. Zo heb je alles goed geregeld tegen een lage prijs en kun je uitzien naar een heerlijke tijd in Groningen!

Zeehondencreche Pieterburen

In het plaatsje Pieterburen kun je de Zeehondencreche bezoeken. Hier worden zowel grijze zeehonden als andere soorten zeehonden opgevangen en verzorgd. Je leert hier over het gedrag van deze bijzondere dieren en mag de dieren bekijken in de bassins waarin ze worden opgevangen. Er is veel informatie en je leert wat jij kunt doen om de zeehonden te helpen. Een bezoek aan deze zeehondenopvang (LINK zeehondencreche.nl) staat garant voor een leerzame en indrukwekkende dag uit. Deze creche neemt een bijzondere plaats in binnen het aanbod dierentuinen in Groningen.

DoeZoo Insektenwereld

Bij het Groningse plaatsje Leens kun je een van de meest bijzondere dierentuinen van Groningen bezoeken. De DoeZoo insektenwereld (LINK doezoo.nl)
toont je de wereld van bijzondere insekten binnen een natuurlijke leefomgeving. Maar er is meer, je ziet hier bijvoorbeeld ook aapjes en uilen en zelfs planten die insekten eten. Heb je zin om op een dag met slecht weer toch iets leuks te doen? Ook dan kun je goed terecht bij deze dierentuin in Groningen. Er zijn veel overdekte gebieden en verblijven. 

Plan nu jouw gezellige en leerzame dag uit in een van de dierentuinen bij Groningen. Maak kennis met de meest interessante dieren en ontspan eventueel later op de dag in een heerlijk en voordelig hotel. De beste kortingen voor de dierentuinen in Groningen vind je op Dierentuinen.eu. Doe hier je voordeel mee!

Gratis naar de dierentuin?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Velen gingen je al voor!

Leuke dagjes en nachtjes weg bij dierentuinen

Op Dierentuinen.eu vind je de leukste dierentuinen in Nederland en in Europa. Koop eenvoudig dierentuin kaartjes met korting en bespaar eenvoudig. En wil je je uitje echt speciaal maken? Bekijk dan de mogelijkheden om in de buurt van een dierentuin te overnachten. Van een hotel dichtbij de dierentuin tot een bungalowpark. Dat is genieten voor jong en oud!

Dierentuinen.eu is een concept van iPublishing & Elwege - © 2017